PKN
Hervormde Gemeente Den Bommel
 
Erediensten in gebouw Bij de Bron: vanaf 27 november Erediensten in gebouw Bij de Bron: vanaf 27 november
[1 januari 2023]:
De nieuwe energietarieven van "Energie voor Kerken" zijn bekend gemaakt. Door omstandigheden wat later dan gebruikelijk, maar dit geeft de kerkrentmeesters wel inzicht en zekerheid over de energiekosten voor het komende jaar. Helaas bevestigen de nieuwe tarieven waar we al rekening mee hielden. De 'kale' tarieven voor gas worden ongeveer vijf keer zo hoog (van ruim € 0,40 naar € 2,15. Dat betekent dat het verwarmen de kerk in de wintermaanden (december/januari) van ongeveer € 30 naar € 150 per kerkdienst gaat. Reden genoeg dus om de erediensten in gebouw Bij de Bron voort te zetten totdat de temperaturen weer wat hoger zijn en er niet al te veel moet worden bijverwarmd.

[25 november 2022]:
Vanaf D.V. zondag 27 november houden we de erediensten in gebouw Bij de Bron. De doopdienst op D.V. 18 december en de diensten op de eerste kerstdag zijn wel in de kerk. We beginnen al tijdig met het gebruik van Bij de Bron, omdat het energieverbruik in de koude decembermaand hoog is. Verder geeft het ons ook de gelegenheid om klaar te zijn voor de hoge tarieven in 2023. Bijvoorbeeld door te kijken wat het energieverbruik is in Bij de Bron. We verwachten begin december meer informatie te ontvangen over de nieuwe energietarieven.
terug
 
 
Profielschets te beroepen predikant
(laatste wijz.:14-02-2023) meer
 
Erediensten in gebouw Bij de Bron: vanaf 27 november
(laatste wijz.: 01-01-2023)
  meer
 
Meldpunt seksueel misbruik
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.